2011 m. birželio 24 d., penktadienis
Vištiena "a la creme"
Reikia:
400 gr vištienos filė
30 gr sviesto
30 gr miltų
150 konservuotų pievagrybių (aš naudojau marinuotus kelmučius)
150 ml grietinėlės
paprikos miltelių
druskos ir pipirų
Vištų krūtinėles supjaustyti gabalėliais, paskaninti druska, pipirais ir paprika, dėti i keptuvę ir kepti apie 7 minutes. Tada pabarstyti miltais ir pakepti dar apie 2 minutes.
Nupilti grybų sūrymą ir jį atidėti, pripilti vandens, kad gautųsi apie 250 ml skysčio. Supilti i vištiena ir užvirinti. Susmulkinti grybus ir sumesti i keptuvę kartu su grietinėle. Užvirinti ir pavirti apie 5 minutes. Pagardinti druska ir pipirais. Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą