Reikia:
4 vidutinio dydžio bulvių (labiausiai tiktų šviežios, žinoma sezono metu)
1 mažos cukinijos
stiklinės žaliųjų konservuotų žirnelių (galima naudoti ir apvirtus šaldytus žirnius)
poros saujų nuvalytų krevečių
2 v.š. norimų ikrų
po ryšelį krapų ir laiškinio česnako
padažui:
4 v.š. grietinės
2 v.š. majonezo
truputis citrinos sulčių, kiekį reguliuoti paragujant
pora lašų tabasco padažo (galima nedėti)
pora šaukštų norimų ikrų
druskos ir pipirų
Bulves išverdame su lupena, atšaldome, nulupame ir supjaustome kubeliais. Cukinijos lupti nereikia, tiesiog supjaustome kubeliais. Visus salotų ingredientus sumaišome bei dedame į indą kuriame patieksime. Padažo ingredientus taip pat sumaišome ir patiekiame atskirai.
Skanaus!