Reikia (baziniam receptui - 1 porcijai):
1 žuvies filė gabaliuko
1 vidutinio dydžio bulvės
1 mažos morkos
1 v.š. kapoto svogūno
1 v.š. gero sūdyto sviesto
po žiupsnį druskos ir pipirų
prieskoninių žolelių
Imame folijos gabalą, dedame sviestą ir vienodo storio gabalėliais supjaustytas daržoves. Mes tam reikalui naudojam pjaustyklę mandolina. Tikrai nepakeičiamas daiktas. Ant daržovių guldome žuvies filė, pabarstome druska, pipirais ir žolelėmis. Sandariai užlankstome, kad neliktų jokiu tarpelių. Guldome paketėlius ant griliaus, po 20-ties minučių atlankstome, uždedame šaukštelį riebios grietinės ir mėgaujamės natūraliu skoniu!
Tiesa, šį patiekalą galima gaminti ir orkaitėje, bet būtinai reikia nustatyti, kad kaitintu tik iš apačios, nes jei bus kaitinama iš viršaus, tada žuvis perkeps ir išsausės, o daržovės neiškeps. Būtent daržovės turi apskrusti ir net truputį prilipti prie folijos.
Skanaus!