Labai skanios salotos, kurios tinka ir kaip garnyras prie įvairių mėsos patiekalų.
Reikia:
8-10 nedidelių burokėlių
gabalo fetos sūrio
saujos kedro riešutų
poros šaukštų pesto padažo
alyvuogiu aliejaus
druskos
pipirų
Burokėlius labai gerai nuplauname ir nuvalome visus plaukus ir nešvarumus. Lupti nebūtina ir nepatartina. Didesnius pjauname per pusę. Dedame i formą išteptą aliejumi, uždengiame folija ir kepame kol suminkštėja. Baigiant kepti burokėliams paskrudiname kedro riešutus.
Iškeptus burokėlius dedame į lėkštę, krauname ant viršaus gabalais laužytą feta sūrį, skrudintus kedro riešutus, pesto padažą. Gerokai pašlakstome alyvuogių aliejumi ir pabarstome druska ir pipirais.
Skanaus!
noriuuuuuu :)
AtsakytiPanaikinti