2011 m. birželio 21 d., antradienis
Greita žuvienė
Reikia:
poros žuvies filiukų
pusės pankolio gumbo
pusės saliero šaknies
poros salierų stiebų
6 bulvių
2 morkų
2 česnako skiltelių
1 vidutinio svogūno
2 žuvies sultinio kubelių
lauro lapų
druskos ir pipirų
Daržoves susmulkiname ir dedame i verdantį vandenį (apie 2,5 litro), česnako skiltelių nesmulkiname, dedame visas. Įmetame žuvies sultinio kubelius, leidžiame pavirti apie 10 minučiu, tada dedame supjaustytą žuvies file. Į virimo pabaigą paskaniname lauro lapais, pipirais ir druska. Pašlaksotome citrinų sultimis.
Labai skanu pabalinti šaukšteliu grietinės
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Butinai ismeginsim,tik nezinau kaip atrodo pankolis,reiks pagooglinti ;)Niekad tokio nenaudojau dar savo patiekalu gamyboje.Filiukai tiks bet kokie? Skumbre,menke?
AtsakytiPanaikintiSkumbres gal geriau nenaudok.. labai jau riebi ji. Bet menke ar juodzuve (sei) gali naudot, sakyciau netgi ir reikietu jas naudot. Aisku jei turi kokio juros eserio pvz, tai visai idealu. o pankolis tai fenikkel norvegiskai vadinas, gal toki zinai :)
AtsakytiPanaikintijau zinau :D
AtsakytiPanaikinti