2011 m. birželio 24 d., penktadienis

Vengriškas vištienos guliašas


Reikia:
900 gr. vištienos filė
60 gr. miltų, sumaišytų su paprikos milteliais, druska ir pipirais
1 svogūnas
1 raudonoji paprika
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis rozmarino
4 šaukšteliai pomidorų tyrės
300 ml vištienos buljono
150 ml raudono vyno
1 skardinė kapotų konservuotų pomidorų

Apvolioti vištienos gabaliukus miltuose. Keptuvėje apkepinti svogūną ir papriką. Sudėti vištieną ir kepti apie 4 minutes. Pabarstyti paprikos milteliais ir rozmarinu, sudėti konservuotus pomidorus, buljoną, vyną, pomidorų tyrę. Išmaišyti, sukrauti į formą su dangčiu ir šauti į orkaitę įkaitintą iki 160 laipsnių, kokiai valandai. Išimti puodą iš orkaitės ir palaikyti keletą minučių (guliašas pasidaro "stangresnis"). Dedame į lėkštę, galima pagardinti grietine ir petražolėmis.Patiekti su ryžiais.
Skanaus!

3 komentarai:

  1. Skanu? Butu visai patogu,jei prirasytum visada prie patiekalu receptu savo komentara,ar tau patiko ar neitin ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. visi receptai kurie ideti, mums patiko... jei nepatinka bent vienam tada nededu :) taip kad komentaru jau nebereikia :)

    AtsakytiPanaikinti