2011 m. birželio 24 d., penktadienis
Žuvies kotletai su laimu
Reikia:
500 gr. baltos žuvies filė
100 ml pieno
50 gr. džiūvėsėlių
1 ekologiškas laimas
1 raudonas čili pipiras
druskos
Sumaišykite pieną ir džiūvėsėlius dubenyje ir leiskite pastovėti 10 minučių. Gerai nuplaukite laimą ir sutarkuokite jo žievelę. Nuvalykite, išimkite sėklas ir supjaustykite čilį. Žuvį susmulkinkite mažesniais gabalėliais ir virtuviniu kombainu gerai susmulkinkit kartu su čiliu ir žiupsniu druskos iki faršo konsistencijos. Sumaišykite su džiūvėsėliais ir laimu. Suformuojame kotletus ir kepame keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Serviruoti su saldžiu čili arba sojos padažu, salotomis ir virtais ryžiais.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą