2011 m. birželio 18 d., šeštadienis

Spaghetti su krevečių ir pomidorų padažu



Reikia:

pusės pakelio spagečių
didelio svogūno
skiltelės česnako
pusės saliero gumbo
3-4 saliero stiebų
pusė pankolio gumbo
skardinės konservuotų kapotų pomidorų
6-8 ančiuvių filė
200 gr. gliaudytų krevečių (as naudojau virtus "scampi")
parmezano sūrio


Daržoves susmulkiname ir apkepiname puode su šlakeliu alyvuogių aliejaus apie 7 minutes. Dedame konservuotus pomidorus, ančiuvius, uždengiame dangčiu ir ant silpnos ugnies verdame apie 30 min. Metame i padažą krevetes ir dar paverdame apie 8 minutes. Paskaniname druska ir pipirais.
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakelio. Nusunkiame. Kratome i puodą su makaronais paruoštą padažą ir gerai viska išmaišome. Dedame į lėkštes, pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Skanaus :)

4 komentarai: