2011 m. birželio 18 d., šeštadienis

Rotini alla napolitana

Reikės:
spiralinių (rotini) makaronų

padažui:
1 svogūno
2 česnako skiltelių
1 morkos
1 saliero stiebo
1 skardinės konservuotų kapotų pomidorų
baziliko
serviravimui - parmezano sūrio

Sukapojame svogūną su česnaku, susmulkiname morką ir saliero stiebą. Keptuvėje įkaitiname porą šaukštų alyvuogių aliejaus ir sudedame svogūną su česnaku. Apkepame apie 2 min. ir sudedame morką ir salierą. Pakepame dar tiek pat. Sudedame pomidorus ir viriname ant silpnos ugnies apie 15 minučių kol sutirštės. Sudedame baziliką, paskaniname druska ir pipirais.
Isverdame makaronus, nusunkiame vandenį ir sudedame padažą, išmaišome. Prieš patiekiant apibarstome tarkuotu parmezanu. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą