Reikia:
600 gr. bet kokios žuvies filė
1/3 vidutinio dydžio kiniško kopūsto
3 pavasariniai svogūnėliai su laiškais
1-2 skardinės kokosų pieno (priklausomai nuo to ar norite, kad labiau ar mažiau jaustusi kokosų skonis)
1 skardinė kapotų pomidorų
1-1,5 litro daržovių sultinio (jei dedate 2 kokosų pieno skardines tada sultinio 1 litras)
1,5 a.š. raudonos kario pastos
3 a.š. sojų padažo
1 a.š. druskos
Supjaustome kinišką kopūstą plonomis juostelėmis, o svogūnėlius gabalėliais. Puode užverdame kokosų pieną, kapotus pomidorus ir sultinį.
Sudedame svogūnus ir kopūstą. Paverdame 2 minutes. Žuvies filė supjaustome gabalėliais ir sudedame į sriubą. Ugnį sumažiname ir vos vos verdame apie 5 minutes.
Paskaniname kario pasta, sojų padažu ir druska.
Patiekiame su rieke šviežios duonos.
Skanaus!
Kaip norėčiau dabar šitos sriubos, Tu net neįsivaizduoji...sėdžiu antra diena prie knygų, "zubrinu", rytoj egzaminas specialybės ir teisinių žinių...galva sprogsta...o čia dar tokį gardumyną pasiūlai...ech:((( Aš gaminau panašią, bet kitokią http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2011/12/samiene-arba-nereali-sriuba-su-zuvimi.html irgi skani buvo, bet tikiu, kad Tavoji labiau išieškota:)
AtsakytiPanaikintiKaip aš norėčiau dabar Tavo sriubos!..antra diena kaip sėdžiu prie knygų ir zubrinu...rytoj specialybės ir teisinių žinių egzaminas...galvos nuo knygų nepakeliu:((( Labai geras receptas. Aš panašią gaminau irgi skani buvo http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2011/12/samiene-arba-nereali-sriuba-su-zuvimi.html ,bet tikiu, kad ne tokia išieškota:)
AtsakytiPanaikintiTaviske is tikruju labai panasi, o dar su samu, mmm... :)
AtsakytiPanaikintiSveiki, gal galite parašyti savo elektroninį paštą?
AtsakytiPanaikintiNerandu jūsų kontaktų...
Galite rasyti man adresu viktoro.uzrasai@gmail.com
AtsakytiPanaikinti