2012 m. kovo 3 d., šeštadienis

Ispaniški skrudinti migdolai su druska

Labai greitai padaroma ispaniškas tapas, puikiai tiksiantis užkandžių stalui ar prie alaus.


Reikia:
1 puodelio migdolų
1 kiaušinio baltymo
1 v.š. jūros druskos (aš naudojau Himalajų druską, tačiau kitą kartą dėsiu paprastą, nes Himalajų per mažai sūri...)

Kiaušinio baltymą išplakti iki standžių putų, sudėti migdolus ir viską gerai, bet atsargiai išmaišyti. Paskleisti skardoje vienu sluoksniu, pabarstyti druska ir šauti į iki 200 laipsnių įkaitusią orkaitę (kadangi manoji kepa velniškai smarkiai, tai aš įkaitinau iki 175 laipsnių). Kepti 15 minučių, vieną kartą pamaišant. Patiekti tik visiškai atšalusius.
Skanaus!


4 komentarai:

  1. Hm.. migdolų su druska dar tikrai neteko ragaut, kažkai kiek mačiau tik saldžius su kakava ir pan.

    AtsakytiPanaikinti
  2. As kai viena kart paragavau pirktiniu sudytu migdolu, miekaip nenurimau kol neradau sio recepto :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. o man labai gardu dar truputį rūkytos paprikos užberti...

    AtsakytiPanaikinti
  4. taip nebandziau, bet manau, kad tikrai skanu!

    AtsakytiPanaikinti