2011 m. liepos 22 d., penktadienis
Baklažanų čipsai
Reikia:
baklažano
druskos
Baklažaną pjaustome plonai plonai, idealiausiai būtų apie 2 mm storio griežinėliais. Lupti nereikia. Griežinėlius dėliojame lėkštėje ir pabarstome druska. Persistengti su druska nereikėtu, užtenka pabarstyti vos vos. Laukiame apie pusvalandi, kol druska išstums iš baklažanų vandenį. Griežinėlius gerai nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir kepame fritiūrinėje, iki 190 laipsnių įkaitusiame aliejuje kol gražiai paruduos. Išėmę dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų riebalų likutis. Valgyti reikėtų iškart, nes po kiek laiko čipsai turi tendenciją suminkštėti.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą