Avinžirnius (džiovintus) merkiame į vandenį ir pamirštame bent vienai  parai (galima imti ir konservuotus,reikia gerai nuplauti ir  nusausinti). Kai išmirksta nusausiname ir beriame į įkaitintą aliejų. Kepame apie 3 minutes, dedame ant popierinio rankšluosčio, kad  nusausinti aliejų. Kepame kitą porciją. Jai iškepus imame pirmąją  porciją ir metame atgal į aliejų, pakepame dar keletą minučių.  Atsargiai, kai kurie žirniai gali sprogti kaip popkornas (teko tai  pajusti ). Iškepus visiems žirniams nusausiname aliejų, sumaišome šiek  tiek miltų su paprikos milteliais ir čili milteliais. Įberiame žiupsnį  druskos ir viską labai gerai sumaišome su keptais žirniais.
Labai tinka prie alaus 
Labai pučia pilvą nuo jų :)
AtsakytiPanaikintiAha, kaip ir nuo visu ankstiniu :) Na o jei suvalgai su saiku, tai ir nelabai jau pucia :)
AtsakytiPanaikinti