2011 m. liepos 17 d., sekmadienis

Keptos paprikos - itališkai

Tai puikus antipasti - aperityvas prieš rimtesį valgį :-)


Reikia:
poros raudonų arba geltonų paprikų
keleto skiltelių česnako
pora šaukšteliu konservuotų kaparelių
jūros druskos
juodųjų pipirų
dėžutės ančiuvių filė
alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sulčių

Paprikas supjaustome į kokias 6 dalis, jei jos didelės. Jei mažesnės, užteks į keturias. Dedame į skardą pateptą aliejumi, į kiekvieną "laivelį" dedame ančiuvio filė, pjaustytą česnaką ir kaparėlius. Paskaniname druska, pipirais, pašlakstome alyvuogių aliejumi ir vos vos citrinų sultimis. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paprikos suminkštės
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą