2011 m. liepos 2 d., šeštadienis

Bulvių apkepas su tunu


Reikia:
kilogramo bulvių
indelio tuno
pakelio grietinėlės
stiklinės pieno
50 gramų rūkyto kumpio
dviejų porų
8 ančiuvių filiukų
alyvuogių aliejaus
druskos ir pipirų

Bulves nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Kumpį, porus, ančiuvių filė susmulkiname. Į puodą pilame alyvuogių aliejaus ir dedame griežinėliais supjaustytas bulves, kumpį ir ančiuvius. Pakepiname apie 7 minutes. Dedame tuną ir viską gerai išmaišome, viską kratome į kepimo skardą, pilame grietinėlę, pieną, pagardiname druska ir pipirais ir šauname į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių, 40-čiai minučių. Galima valgyti vienas arba kaip garnyrą
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą