2017 m. balandžio 1 d., šeštadienis

Gaivios sašimi salotos

Labai gaivios pavasariškos salotos su puikiu skonių deriniu. Naudoti rekomenduotina tik aukščiausios kokybės, šviežią lašišos filė, "sashimi grade".
Norvegijoje naudojame "Salma" markės lašišą.


Reikia:

100 gr. geriausios kokybės lašišos filė
1 avokado
mėgstamų salotų
1/2 granato vaisiaus
ryšulėlio kalendros lapelių
1 mango
poros šaukštų skrudintų sezamų aliejaus
poros šaukštų sojos padažo sumaišyto su šaukštu citrinos sulčių

Salotas išdėliojame lėkštėje, plonai supjaustome lašišą, mangą bei avokadą.
Dedame viską ant salotų, pabarstome granato sėklomis bei pašlakstome aliejumi bei padažu.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą