2012 m. lapkričio 24 d., šeštadienis

Kepinti anakardžių riešutai

Labai pukiai tinka prie alaus :) Kam dar tuščiažodžiaut...


2 porcijoms reikės:

200 gr nekepintų anakardžių riešutų
1 v.š. aliejaus
2 a.š. druskos
1 a.š. rūkytos paprikos
1/2 a.š. čili miltelių (jei mėgstate aštriau)
1/2 a.š. maltų pipirų

Orkaitę įsikaitiname iki 160 laipsnių. Riešutus paskleidžiame kepimo skardoje ir kepame 8 minutes. Visus likusius ingredientus sumaišome dubenėlyje ir sudedame riešutus tiesiai iš orkaitės. Gerai išmaišome, vėl pilame į skardą ir kepame dar 2 minutes. Prieš valgant pilnai atšaldome
Skanaus!


5 komentarai:

  1. Sveikas :) jei būtų noro pažaisti su mumis: http://vorastinkle.blogspot.com/2012/11/vienuolika.html (jei ne, tai nieko baisaus) :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Viktorai, siūlau jungtis į visai nerimtą žaibišką žaidimą http://lietuvos-vireja.blogspot.be/2012/11/zaidziame-zaidimus.html

    P.S. Aš į kepintus riešutus paprastai dar beriu šiek tiek cukraus. gaunasi visai nieko tokia aštroka karamelė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kviečiu pažaisti blogerių žaidimą, plačiau čia
    http://tingiojikiaulyte.blogspot.com/2012/12/blogeriu-zaidimas-11.html

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai verti demesio.Labai skanus-

    AtsakytiPanaikinti