2012 m. vasario 17 d., penktadienis

Savireklama

Kaip jau buvau minėjęs prie lašišos su creme fraiche padažu recepto, su juo nugalėjome findus.no rengtą konkursą ir laimėjome kelionę i Tusenfryd atrakcionų parką su nakvyne viešbutyje. Ir štai pagaliau išleista naujas findus žurnaliukas, kuriame yra ir straipsnis apie mus. Štai jis. Žemiau pateiksiu vertimą.


Ir receptas

Vertimas:
Pajuodintu šriftu
Visi jį dievina! Sako Viktoras U. apie lašišos receptą, kuris pasiekė viršūnę Findus organizuojamame receptų konkurse. VIsa šeima laimėjo svajonių kelionę į Tusenfryd parką.

Viktoras U., kuris yra iš Lietuvos, yra didelis maisto entuziastas. Gurmaniško maisto gamybą jis mielai perleidžia kitiems, tačiau kas liečia kasdienį, tradicišką maista, jis laiko garbe paruošti šeimai gerus ir pilnaverčius pietus.
Paprasta ir skanu
Kai turi gerų, kokybiškų "žaliavų", maisto gamybai visai nereikia itin daug ingredientų. Paprastume yra genialumas, mano Viktoras, kuris mėgsta eksperimentuoti su maistu.
Šeima valgo žuvį mažiausiai tris kartus per savaitę ir kaip taisyklė, tai yra Findus žuvis, kuri panyra į puodus. (Tai ne visai tiesa, bet tiesiog turėjau taip pasakyti, nes aš juk kaip ir reklamos veidas... :) )
 - Šaldyta Findus žuvis yra itin geras produktas, tinkantis visiems atvejams, ar verdu paprastą sriubą su poru ir bulvėmis, ar troškinu, kepu, ar bet kaip kitaip ją ruošiu. Mano trimetis sūnus mieliau renkasi žuvį vietoj mėsos.
Laimėjusysis receptas jau buvo gerai išbandytas draugų ir šeimos tarpe dar prieš jį nusiunčiant Findus'ui.
 - Receptas yra itin paprastas, su creme fraiche, soja padažu, garstyčiomis ir krapais, kurie visi kartu labai paryškina puikų lašišos skonį.

Findus mėgstamiausi
Daug kas "ragauja" Viktoro patiekalų taipogi per jo maisto blogg'a. Deja jis rašomas lietuviškai ir dėl to nėra prieinamas norvegiškiems skaitytojams, bet čia galima pamatyti norvegiško maisto ir gerų sveikų produktų įkvėptus receptus.
 - Sulaukiu nemažai skaitytojų ir labai džiaugiuosi galėdamas juos įkvėpti sveiko ir paprasto kasdienio maisto gamybai.
Bloge galima rastai nemažai patiekalų iš žuvies, taip pat mėsos ir scampių.
 - Mūsų mėgstamiausi Findus produktai yra lašišos filė ir lašišos gabalėliai, ir tie, ir anie natūralūs, todėl, kad aš pats mėgstu marinuoti ir ivairiais prieskoniais gardinti žuvį. Gurmaniška menkė taip pat yra nerealiai gera, taip pat ir kitos jūros gėrybės. Mes labai džiaugiamės Findus scampiais ir šukutėmis. Esame išbandę keletą gamintojų, tačiau visada grįžtame prie Findus scampių (čia gryna tiesa..), kurie mūsų skoniui geriausi, pabrėžia Viktoras.

Žaliame fone
Pirmą kartą tokiame atrakcionų parke (sakydamas turėjau omenyje save)
Premija už nugalėjusį receptą buvo viena diena Tusenfryd parke ir nakvynė Thon viešbutyje, Ski miestelyje. Visai šeimai labai labai patiko.
- Atrakcionų parke buvo tiesiog beprotiškai linksma. Gustavui , kuriam yra 3 metai buvo labai smagu, o man tai pirmas kartas, kai aš buvau tokiame atrakcionų parke. Mes pavažinėjome visomis karuselėmis ir visais kalneliais! Thon viešbutyje Gustavas gavo įvairiausių dovanėlių ir krūvą dėmesio (nes buvo vaikų dienos), taigi tai buvo superinis laimėjimas, sako labai patenkintas Viktoras.

Recepto neversiu, ji galite rasti štai čia

10 komentarų: