Reikia:
4 didelių portabella šampinjonų
100 gr. rūkytos lašišos
2 skiltelės česnako,smulkiai sukapotos
2 dideli šaukštai tepamo sūrelio su krienais (jei tokio neturit, įdėkit vieną šaukštelį krienų ir paprasto tepamo sūrio, alia Philadelphia)
2 šaukštai grietinės
pipirų (druskos nereikia, nes mano atveju lašiša pasitaikė velniškai sūri, tai ir be druskos buvo šiek tiek per sūru...)
parmezano sūrio
kapotų petražolių
Lašišą susmulkiname gabaliukais ir sumaišome su likusiais ingredientais išskyrus sūrį ir petražoles. Išpjauname kotelius, o kepurėles iš abiejų pusių aptepame arba apipurškiame aliejumi. Sudedame įdarą į kepurėles, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir šauname į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepame apie 20-25 minutes. Patiekiame karštus pabarstę kapotomis petražolėmis.
Skanaus!
Atrodo nerealiai gerai! :) vis neprisiruošiu išbandyti įdarytų pievagrybių.. turbūt daug ką prarandu :)
AtsakytiPanaikintiReda - tikrai nemažai, nes mėgstantiems grybus tai tikras skanėstas ;)
AtsakytiPanaikintiVariantas su lašiša tikrai skaniai skamba, reikės mamą gimtadienio proga pradžiugint :)
Pritariu, jei megsti grybus, tikrai prarandi, nes siu pievagrybiu skonis puikus, tikrai ne toks kaip paprastu baltuju.
AtsakytiPanaikinti