2014 m. spalio 19 d., sekmadienis

Pakora

Dar vienas vegetariškas patiekalas iš Per Viderup knygos Mer kål, Mindre Jål. Šį kartą patiekalas su indišku cinkeliu. Labai neįprasto skonio, alia blyneliai iš kopūstų, kvepiantys cinamonu ir dar įvairiausių prieskonių puokšte. Galima mirkyti į saldų čili padažą, galima valgyti kaip garnyrą ar tiesiog vienus. Vietoj kopūstų galima naudoti kitas vietines daržoves, tokias kaip morkas, burokėlius, brokolius ar žiedinius kopūstus.


Reikia:
200 ml avinžirnių miltų
100 ml vandens
500 ml stambiai supjaustyto kopūsto
1 a.š. druskos
1a.š. garam masala prieskonių.

Sumaišome vandenį, miltus, druską ir prieskonius. Sudedame kopūstą ir gerai išmaišome. Šaukštu dedame į vidutiniškai įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
Skanaus!



2 komentarai:

  1. Sveikas, bro!

    Reiškiu didžiausią respektą, kad paskutiniai Tavo gaminti patiekalai buvo ne mėsiniai! Vieša paslaptis, kad mėsa yra EVIL! Paskutinis straipsniukas apie tai http://www.delfi.lt/gyvenimas/grozis_ir_sveikata/kodel-raudonoji-mesa-gali-sukelti-vezi.d?id=66847234

    Taip pat nesustok ties tuom ir go ahead pasirinktą teisingą kryptį!

    Su linkėjimais,
    Bendramintis

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu uz pozityvu komentara! Kazkada minejai, kad reikia daugiau patiekalu su juros gerybem ir darzovem. Kaip matai atsizvelgiu i Tamstos komentarus ir linkstu i ta puse :)

    AtsakytiPanaikinti