Reikia:
1 litro nuvalytų ir susmulkintų grybų (voveraičių ir baravykų)
350 gr. mėgstamų makaronų
350 ml. neriebios grietinėlės
mėgiamų prieskoninių žolelių
šlakelis aliejaus
druskos ir pipirų
Užkaičiame vandenį su druska makaronams. Kol jie verda, paruošiame grybus. Dedame juos į sausą keptuvę ir kepame kol iš jų išsiskirs vanduo ir išgaruos. Tada pilame šlakelį aliejaus ir dar pakepame kelias minutes. Dedame kapotas prieskonines žoleles ir pilame grietinėlę. Kaitiname ant gana didelės kaitros, kol grietinėlė pradės tirštėti. Paskaniname druska ir pipirais, sukrečiame makaronus, išmaišome ir mėgaujamės miško aromatu ir skoniu.
Skanaus!
O kad patiekalas gautųsi dar skanesnis ir sveikesnis, rekomenduoju naudoti rankinę makaronų mašinėlę ir makaronus pasigaminti patiems :) www.pastamaker.lt
AtsakytiPanaikintiTurim ir naudojam :) aisku ne visiems makaronu patiekalams..
AtsakytiPanaikinti