Reikia:
450 gr. kvietinių miltų
50 gr. rupių kvietinių miltų
150 gr. smulkiai tarkuoto čedaro sūrio (jei neturite, galite naudoti bet kurį kitą, kodėl gi nepabandžius su džiugo sūriu?)
1 a.š. sausų mielių
1,5 a.š. druskos
400 ml. šalto vandens
Duonos gamybos technologiją galite paskaityti mano ankstesniuose aprašymuose, kad ir čia.
Po pirmo kildinimo, perlankstydami tešlą, dalimis suberiame sūrį, užlenkiame, kad jo nesimatytų ir paliekame kildintis antrą kartą. Kepame, kaip ir praeitame aprašyme, 35 minutes su dangčiu, 250 laipsnių temperatūroje ir 15 minučių be dangčio, 22 laipsnių temperatūroje.
Labai skanu su sviestu ir plonai supjaustyta dešryte.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą