Puslapiai

2011 m. birželio 22 d., trečiadienis

Itališki žuvies suktinukai


Reikia:
menkės filė
1 didelis pomidoras
6-7 įdarytos žalios alyvuogės
čiobrelio
tarkuotos citrinos žievelės
tarkuoto mocarella sūrio
juodųjų pipirų, maltų
250 ml baltojo vyno
2 šaukštai citrinos sulčių
2 lauro lapai

Nulupame pomidorą ir susmulkiname jo mėsytę, sėklas metam lauk. Sumaišome su kapotomis alyvuogėmis, čiobreliu, sūriu, citrinos žievele ir pipirais. Dedame filiukus ant lentelės ir tepame įdaru. Gerai suvyniojame ir persmeigime pagaliuku, kad nepabėgtų.  Dedame suktinukus i gilią formą ir pilame vyną, citrinos sultis, dedame lauro lapus, uždengiame dangčiu ir šauname i orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių 20-čiai minučiu, arba kol žuvis išsitroškins. Patiekiame su virtomis bulvėmis ir susidariusiu nuo kepimo padažiuku.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą