tag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post4627187459774451504..comments2024-03-22T13:00:50.587+01:00Comments on Viktoro užrašai: Klippfisk, arba sūdyta, vytina menkėViktorashttp://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-68026141563967785122016-02-17T20:16:55.549+01:002016-02-17T20:16:55.549+01:00Sveiki, o gal patarsit ka apie torrfisk.Aciu;)Sveiki, o gal patarsit ka apie torrfisk.Aciu;)sonatahttps://www.blogger.com/profile/04065416941579109382noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-28041506336695904232013-08-11T13:13:25.576+02:002013-08-11T13:13:25.576+02:00Ir as jau pamekiau zuveles :))Ir as jau pamekiau zuveles :))Indrėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-30571730737997800442013-05-19T06:15:08.458+02:002013-05-19T06:15:08.458+02:00Vandenį keičiau pagal instrukcijas kas 6 val. Žuvi...Vandenį keičiau pagal instrukcijas kas 6 val. Žuvis buvo storoka, manau problema tame. Nieko kitą sykį paragausiu prieš kepdamas. Aldasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-66676610519257112342013-05-14T06:55:02.149+02:002013-05-14T06:55:02.149+02:00Aldai, malonu, kad bandai :) O kokio stori zuvis? ...Aldai, malonu, kad bandai :) O kokio stori zuvis? ar keitei vandeni? Keista, kad mirko 24 val. ir vistiek labai suri. Gal labai stora buvo?<br />Gausis ir ne is ketvirto, tik vandeni reiketu pakeist karta ar du :)Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-52620616041152613182013-05-13T21:16:47.080+02:002013-05-13T21:16:47.080+02:00Jau. Nors mirkiau 24 val. buvo per sūri. Nors visa...Jau. Nors mirkiau 24 val. buvo per sūri. Nors visa kita pasakiškai skanu. Savaitgalį pabandysiu mirkyti ilgiau. Tikiuosi iš kokio ketvirto karto gausis :-)<br />Aldasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-2751016781893566212013-05-13T16:56:10.518+02:002013-05-13T16:56:10.518+02:00Sveiki,
Parsivežiau iš Portugalijos žuvį. Pamėgins...Sveiki,<br />Parsivežiau iš Portugalijos žuvį. Pamėginsiu šiandien Jūsų receptą. Ryt pakomentuosiu kaip gavosi. Aišku Jūsų kainos kosmosinės. Portugalijoje priklausomai nuo storio nuo 5 iki 9 eur. Einu kurti ugnies.<br />Ačiū už receptą.<br />AldasAldasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-36871400484828246352013-04-14T18:31:45.742+02:002013-04-14T18:31:45.742+02:00Mes skrendame iš Kauno į London Stansted, o iš ten...Mes skrendame iš Kauno į London Stansted, o iš ten į Bergerac, galima ir į Bordeaux. Tik mane "nervina", kad oro uostas link vandenyno ir reikia važiuoti papildomus 20km ir gaunasi apie 150km, o nuo Bergerac ranka paduoti 30km:) Į Bergerac skraido tik sezono metu ir tik iš Stanstedo. Aišku, per Bordeaux žymiai lengviau, bet iki mūsų namų toliau:) Bet, jeigu jūs nuomotumėtės auto, tai yra labai gražių vietų aplinkui. Net 2 Michelino restoranai:))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-75185649128304271342013-04-14T18:16:28.745+02:002013-04-14T18:16:28.745+02:00O kaip jus nusigaunat iki Bergerac? pabandziau ies...O kaip jus nusigaunat iki Bergerac? pabandziau ieskot bilietu, tai is Trondheim isvis be sansu gaut, o is Vilniaus kainos tai kaip i kosmosa skrist ir dar su 2 persedimais :) Mes tai mielai pakeliautume, tik va aplinkybes kazin ar leis :)Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-56137414151943091762013-04-14T18:03:59.743+02:002013-04-14T18:03:59.743+02:00Eugenija ačiū užkvietimą:) Labai labai noriu ir mū...Eugenija ačiū užkvietimą:) Labai labai noriu ir mūsų visa šeima pasiilgome Norvegijos. Bet šiais metais ( bent iki rudens) viskas suplanuota: birželį keliaujame į Ispaniją, liepą-rugpjūtį į Prancūziją. Po to konferencija Lietuvoje...ir ech...toliau bėgimas:) O gal jūs norite pakeliauti po Prancūziją? Pietvakarius, Bordaeux regioną? Ten guarmetiškiausia vieta Prancūzijoje...bent jau taip sako Prancūzai:) Liepos pabaigoje, rugpjūčio pradžioje būsime ten, namas didelis, vietos keletai naktų tikrai užteks;) Oro uostas Bergerac. Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-69977799281291860262013-04-14T17:43:06.431+02:002013-04-14T17:43:06.431+02:00Odeta, jeigu busit dar Norvegijoje tai prasom i sv...Odeta, jeigu busit dar Norvegijoje tai prasom i svecius :) vyras pavaisins kokiu nors norvegisku maistu ;) Viktoro zmona :)Eugenijahttps://www.blogger.com/profile/00843723734982064707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-68154607542681846862013-04-14T17:36:20.466+02:002013-04-14T17:36:20.466+02:00Bet kas juokingiausia ir yra, kad norvegiskos prek...Bet kas juokingiausia ir yra, kad norvegiskos prekes uz Norvegijos ribu kainuoja pigiau nei vietoje. Absurdas...Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-89091745376188238842013-04-14T17:33:45.297+02:002013-04-14T17:33:45.297+02:00Na tu perki tikrai pigiai, Pas mus norvegijoj pigi...Na tu perki tikrai pigiai, Pas mus norvegijoj pigiausiai kainuoja apie 150 kronu, bet ir tai jei 5 kg iskart perki. Jei ipakavima 400 gr tai kilogramas gaunasi apie 200 kronu.<br />Oslas brangus miestas, ten zmones ir uzdirba daugiau nei vidutiniskai visoj Norvegijoj, bet ir nuomos kainos 3 kartus didesnes nei kitur. Turbut labai prabangioj picerijoj buvot, nes siaip didele pica apie 150-180 nok kainuoja, o dar colos buteli gauni prie to :)Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-33216394123125863942013-04-14T16:38:51.158+02:002013-04-14T16:38:51.158+02:00Ne, ten tikrai gal yra padruskinta ir parūkyta ar ...Ne, ten tikrai gal yra padruskinta ir parūkyta ar pavytinta. Žinoma, yra tik rūkytos, tik vytintos, bet man asmeniškai rūkytos yra skaniausios lietuviškos ir kai mes sodyboje, savo rūkykloje išsirūkome:)<br />Moku, ne paslaptis. Jeigu yra "lomo" tipo išpjova, iškaulėta ir storulė kaina yra tarp 18-20 Eur, priklausomai koks turgus ar parduotuvė. Jeigu tiesiog žuvies file tarp 13-16Eur, na o tokia kūda, negraži (bent jau mano akimis) kaina max 10Eur. Nežinau, ar tai pigu ar tai brangu? O pas Jus kaip su norvegiškomis kainomis? Nes, kai būdama Osle konferencijoje už picą Margaritą 100Lt suplojau...oi nepigi šalelė pasirodė:))))) Nors man ji tokia graži...Esame ją visą apkeliavę su automobiliu ir savo konservais:)))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-22501548327023705672013-04-14T15:32:24.921+02:002013-04-14T15:32:24.921+02:00Prasom Odeta :)
Pas mus yra tiesiog rukyta menke, ...Prasom Odeta :)<br />Pas mus yra tiesiog rukyta menke, o jei ten radai ir sudyta ir rukyta ir dar vytinta, tai manau, kad ne norvegu produkcija bus... Jei ne paslaptis, kiek moki uz kilograma sio gerio?Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2915653054587802389.post-40232860320994936452013-04-14T15:15:13.530+02:002013-04-14T15:15:13.530+02:00Super:) Ačiū už fantastišką straipsnį! Dabar būdam...Super:) Ačiū už fantastišką straipsnį! Dabar būdama Ispanijoje, radau sūdytos ir kartu parūkytos ( bent man taip pasirodė dėl spalvos ir kvapo...na gal vytinta?) Dar nedrįsau pirkti, bet mačiau, kad žmonės perka ją. Sakiau, vasarą, kai būsiu, būtinai ir tokią išbandysiu. O gal pas jus tokios yra ir Tu bandei?<br />Vakar, kaip tik užsimerkiau sūdytą menkę, gaminsiu pagal Baskus, o jie kaip žinia, nei Ispanai, nei Portugalai:)) Kai per Naujus metus buvome San Sebastjane aš buvau nerealiai sužavėta jų Pixtos ir ypač su menke:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.com